Compromesos amb la teva salut dental

INVISALIGN

INVISALIGN, l'ortodòncia invisible


S'adapta sense problemes al teu estil de vida i a la teva relació diària amb els altres

El sistema INVISALIGN consisteix en uns alineadors transparents, totalment estètics i pràcticament invisibles als ulls dels altres.

Es fabrica a mida amb un material similar al plàstic o la silicona, i pel seu disseny, permet a l'usuari treure-se'ls i posar-se'ls per anar a reunions, esdeveniments, cites o simplement per sortir a prendre alguna cosa amb amics, el que resulta tremendament pràctic.

A diferència dels aparells fixos tradicionals, no hi ha brackets metàl·lics ni filferros. Això vol dir que, en la majoria dels casos, has de passar menys temps en la consulta per fer els ajustos necessaris durant el tractament.

El sistema INVISALIGN

INVISALIGN realitza el tractament d'ortodòncia mitjançant tecnologia digital 3D, fabricant sèries d'alineadors actius, amb les noves posicions que les teves dents aniran adquirint.

Són actius perquè cada dos o tres setmanes et col·loques un nou alineador transparent que realitza els moviments dentals programats.

Els alineadors són de posar i treure, es recomana el seu ús durant 22 hores/dia i pots treure-te'ls per raspallar-te, menjar o quan ho necessitis sense alterar el teu ritme de vida.

Interface INVISALIGN

Pas a pas

Demana una cita perquè valorem la possibilitat d'utilitzar aquesta tècnica.

Realitzem un diagnòstic i planificació del tractament.

Enviem els registres perquè el laboratori elabori el vídeo de planificació, que anirem modificant fins que acceptem la fabricació dels alineadors.

El vídeo de planificació és una aplicació anomenada clincheck on podem anar veient una simulació del tractament, des de l'inici a l'objectiu final que volem aconseguir.

A les 4-6 setmanes tindrem els alineadors transparents INVISALIGN preparats per iniciar el tractament.


SETMANA RERE SETMANA VEURÀS COM VA MILLORANT EL TEU SOMRIURE
Escàner intraoral iTero Invisalign

Avantatges de l'escàner intraoral iTero per al sistema d'ortodòncia invisible Invisalign

Amb l'escàner intraoral iTero aconseguim un motlle digital en tres dimensions de la boca del pacient amb una precisió mil·limètrica, i una experiència agradable i gens incòmoda. INFORMA'T

Escàner intraoral iTero

Primera consulta totalment gratuïta per valorar l'estat de la teva salut bucodental

Els nostres professionals t'orientaran sobre els tractaments a seguir per mantenir la teva boca en un estat òptim.
Volem que puguis somriure sense complexos optimitzant l'estètica de la teva boca, de manera que també oferim finançament de fins a 12 mesos sense interessos per a tot tipus de tractaments.

CONTACTE

CONTACTE

Per resoldre qualsevol dubte

Contacta'ns
ON ESTEM

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

Troba'ns
VISITA VIRTUAL

VISITA VIRTUAL

Visita virtual de la Clínica

Veure