Compromesos amb la teva salut dental

Ozonoteràpia Tractament dental

Ozonoteràpia. Tractament dental amb ozó


L'Ozó a la Medicina

Amb finalitats mèdiques, l'ozó és utilitzat de moltes maneres, aplicant-se de diferents formes. L'ozó és la forma al·lotròpica de l'oxigen, aquesta es forma quan els dos àtoms de l'oxigen estable són estimulats i es converteixen en tres àtoms d'oxigen actiu i inestable amb un poder germicida d'ampli espectre, capaç d'eliminar i destruir bacteris, virus, fongs i espores.

Què és l'ozonoteràpia dental?

La ozonoteràpia dental és una cosa desconeguda encara per a moltes persones, però abasta tant els tractaments dentals com els tractaments generals de la boca com aftes, herpes i altres malalties. Fins i tot pot substituir l'ús d'antibiòtics.

Segons la FDA (Food and Drug Administration) destrueix el 99,9992% de gèrmens patògens. Mata als bacteris 3500 vegades més ràpid que el clor. Elimina virus capaços de sobreviure a grans concentracions de clor. Destrueix fongs, espores i prions infecciosos i a més augmenta la sensibilitat dels bacteris als antibiòtics.

Tractament dental amb ozó, Ozone DTA

No produeix reaccions al·lèrgiques ni interaccions amb medicaments, augmenta l'elasticitat dels glòbuls vermells, oxigena els teixits, redueix el sagnat i té un efecte inmunorregulador.

Per tot això fem servir l'ozó com a gran eina d'ajuda en multitud de procediments dentals. Gràcies a l'ús de l'ozó en odontologia aconseguim curacions més ràpides, millors cicatritzacions, desinfecció de zones inflamades i també frena les càries i redueix la sensibilitat dental de manera molt ràpida.


Aplicacions

L'ozó s'està utilitzant en l'àmbit mèdic i odontològic per la seva eficàcia antimicrobiana, evitant el procés inflamatori i fomentant la cicatrització a nivell cel·lular. L'aplicació d'ozó no necessita una anestèsia prèvia al pacient ja que és un tractament completament indolor.

En pocs segons el Generador d'Ozó elimina els bacteris del lloc tractat sense cap malestar ni dolor per al pacient, afavoreix la cicatrització de les ferides després d'una intervenció quirúrgica i redueix l'edema o inflamació en un termini molt ràpid.


La Ozonoteràpia aplicada a l'odontologia:

Periodòncia: Desinfecció de bosses periodontals.

Desinfecció de les cavitats bucals.

Desinfecció de conductes radiculars o arrels dentals.

Implantologia: Desinfecció oral pre i post operatòria.

Tractament de manteniment post-extracció de peces dentals.

Tractament de l'edema postoperatori en cirurgia oral.

Tractament d'aftes orals, lesions degudes a herpes i/o de la candidiasi oral.

Propietats analgèsiques.

Acceleració de la regeneració epitelial, de teixits.

Frena les càries i redueix la sensibilitat dental de manera molt ràpida.

Primera consulta totalment gratuïta per valorar l'estat de la teva salut bucodental

Els nostres professionals t'orientaran sobre els tractaments a seguir per mantenir la teva boca en un estat òptim.
Volem que puguis somriure sense complexos optimitzant l'estètica de la teva boca, de manera que també oferim finançament de fins a 12 mesos sense interessos per a tot tipus de tractaments.

CONTACTE

CONTACTE

Per resoldre qualsevol dubte

Contacta'ns
ON ESTEM

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

Troba'ns
VISITA VIRTUAL

VISITA VIRTUAL

Visita virtual de la Clínica

Veure