Compromesos amb la teva salut dental

Implants Dentals

Implants Dentals a Mida


Treballem amb implants i pròtesis d'alta qualitat per a un òptim resultat

L'implant dental substitueix les peces dentals perdudes, de manera que recuperem la funcionalitat de la boca, equilibrant i millorant la salut bucal, la masticació i l'estètica. Actualment tenim l'opció dels implants de titani i els de zirconi per a persones al·lèrgiques al metall, l'estètica és superior amb resultats excel·lents.

Especialistes en les teves necessitats bucodentals

Els implants dentals són la millor solució per reposar permanentment una o diverses peces dentals. Consisteix en una petita fixació, com una arrel artificial, que es col·loca a l'interior del maxil·lar amb anestèsia local, sense dolor per al pacient, i on posteriorment es col·loca una pròtesi per obtenir un resultat idèntic al de les dents naturals, tant en resistència com en aspecte, i que si es cuiden bé poden durar de manera indefinida.

Els nostres especialistes estan a la teva disposició per resoldre't els dubtes que puguin sorgir.

Atencions integrals per a la boca i la dentadura

El paper que exerceix la dentadura en la salut és fonamental. A més de reemplaçar les peces perdudes amb pròtesis i implants, atenem tot tipus de necessitats bucals. Comptem amb especialistes en odontologia, ortodòncia i estètica dental.

Primera consulta totalment gratuïta per valorar l'estat de la teva salut bucodental

Els nostres professionals t'orientaran sobre els tractaments a seguir per mantenir la teva boca en un estat òptim.
Volem que puguis somriure sense complexos optimitzant l'estètica de la teva boca, de manera que també oferim finançament de fins a 12 mesos sense interessos per a tot tipus de tractaments.

CONTACTE

CONTACTE

Per resoldre qualsevol dubte

Contacta'ns
ON ESTEM

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

Troba'ns
VISITA VIRTUAL

VISITA VIRTUAL

Visita virtual de la Clínica

Veure