Compromesos amb la teva salut dental

Implants Dentals

Implants Dentals a Mida


Treballem amb implants i pròtesis d'alta qualitat per a un òptim resultat

L'implant dental substitueix les peces dentals perdudes, de manera que recuperem la funcionalitat de la boca, equilibrant i millorant la salut bucal, la masticació i l'estètica. Actualment tenim l'opció dels implants de titani i els de zirconi per a persones al·lèrgiques al metall, l'estètica és superior amb resultats excel·lents.

Especialistes en les teves necessitats bucodentals

Els implants dentals són la millor solució per reposar permanentment una o diverses peces dentals. Consisteix en una petita fixació, com una arrel artificial, que es col·loca a l'interior del maxil·lar amb anestèsia local, sense dolor per al pacient, i on posteriorment es col·loca una pròtesi per obtenir un resultat idèntic al de les dents naturals, tant en resistència com en aspecte, i que si es cuiden bé poden durar de manera indefinida.

Els nostres especialistes estan a la teva disposició per resoldre't els dubtes que puguin sorgir.

Atencions integrals per a la boca i la dentadura

El paper que exerceix la dentadura en la salut és fonamental. A més de reemplaçar les peces perdudes amb pròtesis i implants, atenem tot tipus de necessitats bucals. Comptem amb especialistes en odontologia, ortodòncia i estètica dental.

Primera consulta totalment gratuïta per valorar l'estat de la teva salut bucodental

Els nostres professionals t'orientaran sobre els tractaments a seguir per mantenir la teva boca en un estat òptim.
Volem que puguis somriure sense complexos optimitzant l'estètica de la teva boca, de manera que també oferim finançament de fins a 12 mesos sense interessos per a tot tipus de tractaments.

CONTACTE

CONTACTE

Per resoldre qualsevol dubte

Contacta'ns
ON ESTEM

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

Troba'ns
VISITA VIRTUAL

VISITA VIRTUAL

Visita virtual de la Clínica

Veure

Comparteix aquesta pàgina