Compromesos amb la teva salut dental

Blanquejament Dental

Blanquejament Dental


Millorar l'estètica del nostre somriure

El Blanquejament dental és un tractament estètic que aconsegueix recuperar en diversos tons el color original de les peces dentals, deixant les dents més blanques i més brillants. Elimina la majoria de les taques produïdes per causes com el te, cafè i altres infusions, cigarrets i vi negre, entre altres substàncies i aliments.

Realitzem el blanquejament en una sola sessió, on ja s'obtenen resultats immediats.

Assessorem personalitzadament a cada pacient per aconseguir la màxima satisfacció abans i després del tractament estètic.

Fem una neteja abans de la sessió de blanquejament i recollim una mostra de color per definir els tons de color a recuperar al finalitzar del tractament.

Especialitzats en blanquejament dental i estètica dental

Blanquejament dental amb Llum Led

Aquest tractament es fa a la clínica mitjançant un peròxid de més graduació i una llum freda, és un tractament que dura uns 45 minuts aproximadament.

Blanquejament dental a casa

Fem unes fèrules individuals i adaptades a la boca del pacient que es col·loquen durant la nit amb un gel blanquejador.

És important que el blanquejament dental a casa estigui supervisat pel dentista. És imprescindible realitzar un examen clínic de la salut del pacient per descartar l'existència d'una possible patologia dental prèvia.

Tractament combinat

Amb la combinació del blanquejament de Llum Led a la clínica i el tractament a casa s'aconsegueixen millors resultats i tenir les dents blanques durant més temps.

Primera consulta totalment gratuïta per valorar l'estat de la teva salut bucodental

Els nostres professionals t'orientaran sobre els tractaments a seguir per mantenir la teva boca en un estat òptim.
Volem que puguis somriure sense complexos optimitzant l'estètica de la teva boca, de manera que també oferim finançament de fins a 12 mesos sense interessos per a tot tipus de tractaments.

CONTACTE

CONTACTE

Per resoldre qualsevol dubte

Contacta'ns
ON ESTEM

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

Troba'ns
VISITA VIRTUAL

VISITA VIRTUAL

Visita virtual de la Clínica

Veure