Compromesos amb la teva salut dental

Diagnòstic per imatge, Odontologia

Diagnòstic per imatge, radiologia dental


Abans de començar qualsevol tractament dental, hem de comptar amb informació precisa sobre l'estat de les dents i de l'os del pacient per planificar el tractament. Això no només s'aconsegueix a través d'una revisió bucal, sinó que és necessari disposar d'imatges radiològiques.

A la clínica disposem d'un Carestream CS 8100, un aparell compacte d'última tecnologia amb dos sensors integrats, que ens permet obtenir, tant Ortopantomografies com Cefalometries, de forma ràpida i segura amb la millor qualitat d'imatge.

Carestream cs-8100 Ortopantomografia, Cefalometia

Aquest aparell de tecnologia digital passa la imatge directament a un ordinador, evitant la utilització de pel·lícula per reflectir la imatge, de manera que tenim la imatge més ràpid i amb millor qualitat. A més, a través d'un software molt avançat, es tracta digitalment la imatge per disposar de tots els detalls i tenir un diagnòstic precís en temps real.


Ortopantomografia

La Ortopantopografia o radiografia dental panoràmica abasta tota la boca, en què veiem el maxil·lar superior i inferior alhora i totes les dents. S'utilitza per planificar qualsevol tipus de tractament: Càries ocultes, ortodòncia, implants dentals, planejar cirurgies d'extraccions de queixals del seny, entre altres casos. També és ideal per predir el desenvolupament dental dels nens, pel que el seu ús en Odontopediatria és molt habitual.

Ortopantomografia

Cefalometria

La Cefalometria o teleradiografia lateral de crani és molt útil principalment, entre altres casos, en els estudis previs a una ortodòncia, per avaluar la relació entre tots dos maxil·lars i el crani, així com la mossegada i angulacions de les dents. Amb l'ajuda d'aquesta tecnologia els tractaments són més exactes i els resultats excel·lents.

Cefalometia

Diagnòstic i prevenció

El diagnòstic per imatge és una part essencial de qualsevol pla de tractament odontològic. És una eina molt útil de diagnòstic, però també és preventiu, a l'ajudar-nos a detectar problemes potencials a la boca d'un pacient abans que es converteixin en problemes majors.


Fàcil ajust per a tot tipus de pacients

El Carestream CS 8100 pot ajustar-se fàcilment als pacients en posició dempeus o asseguda i permet accés en cadira de rodes. Els moviments motoritzats de la unitat ofereixen ajustaments d'alçada exactes per a adults i nens de totes les mides.

A més el seu disseny obert amb suport transparent, i la seva alta velocitat d'adquisició i processament d'imatges, proporciona una experiència còmoda, ràpida i sense sensació de claustrofòbia per al pacient.

Carestream cs-8100 Ortopantomografia Carestream cs-8100 Odontologia

Primera consulta totalment gratuïta per valorar l'estat de la teva salut bucodental

Els nostres professionals t'orientaran sobre els tractaments a seguir per mantenir la teva boca en un estat òptim.
Volem que puguis somriure sense complexos optimitzant l'estètica de la teva boca, de manera que també oferim finançament de fins a 12 mesos sense interessos per a tot tipus de tractaments.

CONTACTE

CONTACTE

Per resoldre qualsevol dubte

Contacta'ns
ON ESTEM

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

Troba'ns
VISITA VIRTUAL

VISITA VIRTUAL

Visita virtual de la Clínica

Veure