Compromesos amb la teva salut dental

INVISALIGN

Certificat Invisalign "Platinum Provider" per a la Clínica Dental Dra. Mercedes Moreso


La Doctora Mercedes Moreso aconsegueix el certificat "Platinum Provider" que concedeix la marca INVISALIGN, i que reconeix l'experiència de Clínica Dental Dra. Mercedes Moreso en tractaments d'ortodòncia invisible.

Invisalign Platinum Provider

Especialistes en ortodòncia invisible a Sant Cugat

En els últims anys hi ha hagut grans avenços en el camp de l'ortodòncia invisible. Invisalign és un dels estendards que es manté al capdavant per ser una de les tècniques d'ortodòncia més innovadores i exitoses. A la Clínica Dental Dra. Mercedes Moreso som conscients d'aquest fet i apostem per la millora contínua del nostre servei Invisalign.


Què significa aquesta certificació?

Invisalign classifica els professionals d'ortodòncia que treballen a les seves clíniques amb ortodòncia invisible, segons el nombre de tractaments que realitzen a l'any, el que es tradueix en experiència i qualitat en els nostres tractaments amb Invisalign.

Aquesta certificació avala la qualitat del nostre servei en tractaments d'ortodòncia invisible, i reconeix a més del nostre treball, l'experiència amb més de 60 pacients tractats aquest any amb ortodòncia Invisalign a la nostra clínica, pel que hem obtingut el certificat "Platinum Provider".

Ser proveïdor certificat d'Invisalign vol dir que pots confiar en el nostre treball, ja que complim estrictament amb els paràmetres de qualitat que exigeix la marca, perquè el teu tractament amb ortodòncia invisible, sigui un èxit.


Innovació

Apostem per la innovació en els nostres tractaments d'ortodòncia, posant a la vostra disposició l'última tecnologia, com l'escàner digital d'última generació iTero o el sistema de radiologia digital Carestream CS 8100, per continuar oferint els millors avenços en tractaments d'ortodòncia.Això significa que podem oferir als nostres pacients la màxima garantia en ortodòncia invisible


Primera consulta totalment gratuïta per valorar l'estat de la teva salut bucodental

Els nostres professionals t'orientaran sobre els tractaments a seguir per mantenir la teva boca en un estat òptim.
Volem que puguis somriure sense complexos optimitzant l'estètica de la teva boca, de manera que també oferim finançament de fins a 12 mesos sense interessos per a tot tipus de tractaments.

CONTACTE

CONTACTE

Per resoldre qualsevol dubte

Contacta'ns
ON ESTEM

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

Troba'ns
VISITA VIRTUAL

VISITA VIRTUAL

Visita virtual de la Clínica

Veure