IMPLANTS DENTALS DE ZIRCONI

•Alta compatibilitat biològicaImplantologia Dental Zirconi

•100% lliures de metall

•Estètica natural

•Més ràpid i menys invasiu

Els implants dentals són la millor opció respecte a les tradicionals dentadures postisses que són incòmodes i donen un mal aspecte estètic. Els implants dentals s'han convertit en l'opció perfecta, perquè les peces implantades tenen l'aspecte i comportament de les dents naturals.

Fins fa algun temps, en implantologia odontològica, els implants més utilitzats eren els de titani. Amb aquesta tècnica es col·loca un cargol de titani a l'os maxil·lar, després es deixa fondre amb l'os (osteointegració) i després de la curació es col·loca la peça dental en el cargol de titani.

Però la medicina avança i actualment hi ha un material que ofereix molts avantatges i s'ha imposat en l'àmbit de la implantologia dental. Es tracta del zirconi, un material ceràmic conegut com òxid de zirconi. Els implants dentals a base de zirconi són ideals per substituir peces dentals naturals.

Principals avantatges dels implants dentals de zirconi

Cirurgia en un sol pas. Aquest tipus d'implants es col·loquen immediatament després d'extreure la dent, s'elimina el pas d'osteointegració, amb el que és menys invasiu.

Una sola peça. Pel seu disseny d'una peça, l'implant de zirconi no té unions subgingivals, on solen acumular-se bacteris.

Implantologia Dental amb Zirconi

Duresa. És una de les característiques més importants dels implants de zirconi, pel que és un tractament de llarga durabilitat. Són extremadament estables i duradors.

Biocompatibilitat. Són més tolerats per les genives, gràcies a l'alta compatibilitat biològica del zirconi. No causen inflamació o altres reaccions al·lèrgiques.

100% lliures de metall. El zirconi és ideal per a pacients amb al·lèrgia al metall, no produeix corrosió i és menys sensible als canvis de temperatura.

Estètica. Especialment en genives fines el metall provoca un problema estètic pel seu color fosc i s'acostuma a veure un collaret metàl·lic al voltant de la geniva. El zirconi, pel seu color blanc brillant, és perfecte des del punt de vista estètic ja que és molt similar a una dent natural.

Implants Dentals de Zirconi

Són totes aquestes propietats estètiques, higièniques, mecàniques i de biocompatibilitat les que converteixen el zirconi en un material ideal per als implants dentals i obre una nova etapa en la implantologia odontològica.

Informa't a la nostra clínica sobre la possibilitat d'utilitzar aquest revolucionari tractament i beneficiar-te dels avantatges dels implants de zirconi.