INVISALIGN, L'ORTODÒNCIA INVISIBLE

•Comoditatinvisalign

•Millor higiene

•Menys urgències

•De posar i treure podent compaginar vida social

El sistema INVISALIGN consisteix en uns alineadors transparents, totalment estètics i pràcticament invisibles als ulls dels altres.

Es fabrica a mida amb un material similar al plàstic o la silicona, i pel seu disseny, permet a l'usuari treure'ls i posar-los per anar a reunions, esdeveniments, cites o simplement per sortir a prendre alguna cosa amb amics, el que resulta tremendament pràctic.

S'adapta sense problemes al teu estil de vida i la teva relació diària amb els altres.

A diferència dels aparells fixos tradicionals, no hi ha brackets metàl·lics ni filferros. Això significa que, en la majoria dels casos, has de passar menys temps en la consulta per fer els ajustos necessaris durant el tractament.

EL SISTEMA INVISALIGN

INVISALIGN realitza el tractament d'ortodòncia mitjançant tecnologia digital 3D, fabricant sèries d'alineadors actius, amb les noves posicions que les teves dents aniran adquirint.

Són actius perquè cada dos o tres setmanes et poses un nou alineador transparent que realitza els moviments dentals programats.

Els alineadors són de posar i treure, es recomana el seu ús durant 22 hores/dia i pots treure-te'ls per raspallar-te, menjar o quan ho necessites sense alterar el teu ritme de vida.

invisalign

PAS A PAS

Demana una cita perquè valorem la possibilitat d'utilitzar aquesta tècnica.

Realitzem un diagnòstic i planificació del tractament.

Enviem els registres perquè el laboratori elabori el vídeo de planificació, que anirem modificant fins que acceptem la fabricació dels alineadors.

El vídeo de planificació és una aplicació anomenada clincheck on podem anar veient una simulació del tractament, des de l'inici a l'objectiu final que volem aconseguir.

A les 4-6 setmanes tindrem els alineadors transparents INVISALIGN preparats per iniciar el tractament.

invisalign

Setmana rere setmana veuràs com va millorant el teu somriure