SERVEIS

Odontologia general

Mantenir la boca en bon estat mitjançant la prevenció i tractant els problemes a temps millora la salut bucodental evitant problemes majors i més costosos.

- Higiene i prevenció de les malalties bucodentals
- Seguiment i manteniment de la salut bucodental

Odontopediatria

La revisió infantil és important per a l'adaptació del nen a ser controlat i evitar la pèrdua de peces temporals, que pot perjudicar la sortida de la dentició definitiva, condicionant al nen a tractaments més complexos.

- Higiene dental, profilaxi i instruccions de neteja
- Prevenció de càries, segellat de fissures, fluor
- Tractament de les càries
- Mantenedors d'espai
- Estudi d'anomalies dentaries

Ortodòncia, nens i adults

La correcció de la posició dental i esquelètica és important per a un equilibri funcional i estètic de la boca, evitant problemes associats a la mala posició, tant en nens com en adults, millorant així la funció i l'estètica de la cara.

Nens

L'ortodòncia pot millorar un somriure a qualsevol edat però existeix un període de temps òptim per iniciar el tractament. Començar el tractament en aquest moment garanteix els millors resultats en el menor temps i al més baix cost. En general, aquest moment és en l'última etapa de la dentició mixta o, a l'inici de la dentició permanent i abans de finalitzar el creixement.

Adults

Encara que es tendeix a associar l'ortodòncia amb els nens i adolescents, un de cada quatre pacients amb ortodòncia és adult. El tractament ortodòncic en edat adulta pot millorar significativament la seva aparença personal, i al mateix temps millorar la salut de les seves dents i genives. Els avanços en tecnologia, tècniques i materials ofereixen als pacients adults més oportunitats i flexibilitat per millorar la confiança en si mateixos en obtenir dents més alineades i un nou somriure.

Les tècniques i aparells nous que utilitzem redueixen significativament les molèsties, disminueixen la freqüència de les visites, escurcen el temps de tractament, i poden permetre-li escollir entre diverses opcions.

> Sistema INVISALIGN, més informació

Implants dentals

L'implant dental substitueix les peces dentals perdudes, amb el que recuperem la funcionalitat de la boca, equilibrant-la i millorant la salut bucal, la masticació i l'estètica. Actualment tenim l'opció dels implants de titani i els de zirconi per a persones al·lèrgiques al metall, l'estètica és superior amb resultats excel·lents.

Els implants dentals són la millor solució per reposar permanentment una o diverses peces dentals. Consisteix en una petita fixació, com una arrel artificial, que es col·loca a l'interior del maxil·lar amb anestèsia local, sense dolor per al pacient, i on posteriorment es col·loca una pròtesi per obtenir un resultat idèntic al de les dents naturals, tant en resistència com en aspecte, i que si es cuiden bé poden durar de forma indefinida.

> Implants dentals de zirconi, més informació

Estètica dental

Una boca bonica és important avui dia en la nostra societat, es pot aconseguir amb diversos tractaments segons les necessitats, forma, color, espais, etc. Millorant el somriure i l'harmonia de la boca i de la cara.

- Asimetria dental
- Separació entre les dents anteriors
- Canvi de coloració
- Càries en la part més propera a la geniva
- Fractures de les dents

La majoria dels tractaments per aconseguir una bona estètica dental són senzills i indolors i alguns poden realitzar-se en una sessió única amb excel·lents resultats.